Hesabım
    Cara Delevingne ve Jaden Smith'li "Life In A Year"dan Fragman!

    Romantik film "Life In A Year"dan fragman geldi.

    Cara Delevingne ve Jaden Smith, romantik dram filmi Life In A Year'da aşık bir çift oldu! Life In A Year'ın resmi fragmanı yayınlandı. Tu Pa Tam ile tanınan Mitja Okorn'un yönetmeni olduğu Life In A Year'ın fragmanında bir yıl boyunca ölmek üzere olan kız arkadaşını mutlu etmek için mücadele veren bir genç bir adamın hikayesini izliyoruz.

    Dram türündeki romantik yapım Life In A Year, kız arkadaşının ölmekte olduğunu keşfeden 17 yaşındaki bir adamı izliyor. Genç adam bu yüzden kız arkadaşının hayatının son yılında ona bütün bir hayat vermeye karar verir. Life In A Year'ın Amazon Prime Video'da izleyici karşısına geçmesi planlanıyor. Ülkemiz üzerinden izlemeye açılıp açılmayacağı bilinmiyor.

    Life In A Year'ın oyuncu kadrosunda Suicide Squad yıldızı dünyaca ünlü model Cara Delevingne ve The Karate Kid, After EarthThe Pursuit of Happiness gibi yapımların genç yıldızı Jaden Smith'in yanı sıra Nia Long, Cuba Gooding Jr., Chris D'Elia, RZA gibi isimler yer alıyor. The Dark Crystal: Age of Resistance ile tanınan Jeffrey Addis ve Will Matthews, Life In A Year'ın senaryosunu kaleme aldı. Yapımcılar arasında Marc Bienstock, Clarence Hammond, and Caleeb Pinkett. Will Smith, Jada Pinket Smith ve James Lassiter bulunuyor.

    Life In A Year'ın 27 Kasım'da Amazon Prime'daki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top