Hesabım
    Jamie Dornan ve Anthony Mackie'li "Synchronic"ten Yeni Görseller!

    Synchronic, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Yıldız oyuncular Jamie Dornan ile Anthony Mackie'yi başrolüne yerleştiren Synchronic'ten yeni bir görsel paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olarak yayınlanan görselde filmin bilim kurgu kısmını oluşturan maddenin etkilerini görüyoruz. Filmin yönetmenliğini 2017 yılında hayata geçirdikleri The Endless'ın ardından mola veren Justin Benson ile Aaron Moorhead üstleniyor.

    Filmin konusu ise şöyle: New Orleans’da sağlık görevlisi olan Steve ve Denis, uzun zamandır birlikte çalışan iki yakın arkadaştır. Bir dizi tuhaf vakaya çağırılan Steve ve Denis, karşılaştıkları korkunç tablonun bir uyuşturucu madde ile bağlantılı olduğunu düşünür. İkili bu gizemin peşine düştüğü sırada Dennis’in kızı gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bu durum ardından bildiği her şeye meydan okuyan Steve, çok geçmeden korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

    Captain America'nın mirasını devralan ve Disney+'ta Falcon karakterini canlandırmaya devam edecek olan Anthony Mackie ve Wild Mountain Thyme ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yıldız oyuncu Jamie Dornan'ın yanı sıra Senkronik'in oyuncu kadrosunda Katie Aselton, Ally Ioannides, Bill Oberst Jr., Natasha Tina Liu gibi isimler bulunuyor.

    23 Ekim tarihinde vizyona girmesi beklenen Senkronik, coronavirüs salgınının engellerine takılmıştı. Yeni tarihe göre 29 Ocak'ta sinemalarda ve dijital olarak gösterime girecek. Ülkemizdeki geleceği ise belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top