Hesabım
    Criterion'ın "The Making Of The Irishman" Belgeseli Yayında

    Filmin kamera arkası belgeseli Youtube'da paylaşıldı..

    Yaşayan en büyük yönetmen olarak gösterilen Martin Scorsese'nin son filmi The Irishman, usta oyuncular Al PacinoRobert De Niro ve Joe Pesci'yi bir araya getirmiş ve her özelliğiyle övgüler toplayarak 10 dalda Oscar adaylığı kazanmıştı. Filmin hayranları uzun süresine rağmen filmi tekrar tekrar izlemeye ve hakkında konuşmaya devam ediyor. Buradan hareketle, Criterion Collection "The Making of The Irishman" belgeselini duyurdu ve hem blu-ray baskısını hazırladı, hem de Youtube üzerinden, Netflix Film kanalında belgeseli yayınladı.

    Yaklaşık 40 dakika uzunluğunda olan yapımda, The Irishman filminin kamera arkası görüntüleri, dizi ekibi ve oyuncularla yapılan röportajlar ve romanın yazarı, araştırmacı Charles Brandt'le yapılan söyleşi yer alıyor. Scorsese'nin bir maestro gibi filmi yönetmesi, oyuncularla olan uyumu ve teknik açıdan çığır açan kararları nasıl aldığı da yine kamera arkasında yer alıyor.

    Film, sendika lideri Jimmy Hoffa, mafya tetikçisi Frank Sheeran ve Bufalino Ailesi arasında yaşanan ve bol suç içeren olayları anlatırken, Hoffa'nın ortadan kayboluşunun da izini sürüyor. En iyi film dahil olmak üzere 10 dalda Oscar, 10 dalda BAFTA ve 5 dalda Altın Küre adaylığı kazanan The Irishman, Scorsese'nin mafya filmlerine atıfta bulunduğu final bölümüyle de büyük beğeni toplamış, başyapıtlar arasındaki yerini almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top