Hesabım
    Disney Plus'tan "Chadwick Boseman" Sürprizi

    Şirket, Boseman anısına açılış jeneriğini değiştirdi..

    Disney Plus, yakın zamanda kaybettiğimiz Chadwick Boseman’ın 44. doğum günü anısına Marvel logosu introsunu "Black Panther" olarak güncelledi. Disney Plus, 29 Kasım'da Boseman'ı onurlandırmak için "Kara Panter" konseptiyle Marvel logosunu yeniden tasarladı. T'Challa / Kara Panter'i oynayan Boseman, kolon kanseriyle dört yıllık bir savaşın ardından 28 Ağustos'ta hayatını kaybetmişti.

    Walt Disney yöneticisi Bob Iger, Disney Plus'ta “Black Panther”in bir parçası olarak Boseman'a özel bir saygı gösterileceğini Twitter üzerinden duyurdu. "Tüm #BlackPanther hayranlarına: Kalbimize yakın ve değerli olan birine özel bir hediye için bu gece #DisneyPlus'ta filmi izleyin." diye yazdı ve Marvel'ın sosyal medya hesapları introyu paylaştı.

    Güncellenen giriş, "Black Panther"in konsept çizimlerini ve resimlerini göstermeden önce klasik Marvel sayfa çevirme açılışını sürdürüyor. Anma görüntülerinde, Boseman’ın “Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame” filmlerindeki sahnelerinden de görüntüler gösteriyor. Görüntülere ek olarak, T'Challa'nın karakterinin BM Meclisi'ne hitap ettiği andaki şu meşhur sözünü de içeren alıntılar var: "Kriz zamanlarında, aptallar engeller kurarken, bilge insanlar köprüler kurar."

    Görüntüler, Boseman'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki mirasını hatırlatıyor ve Boseman ayrıca perde arkasında sivil görünümüyle de yer alıyor. Kamera Marvel Studios logosu için geri çekilirken, Boseman "Wakanda Forever" selamını veriyor. Bu yılın başlarında yapılan açıklamada, “Black Panther 2”nun 6 Mayıs 2022'de yayınlanacağı duyurulmuştu. Kimin başrolde yer alacağı ise henüz açıklanmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top