Hesabım
    Rock Grubu "Heart"ın Biyografik Filmi Çekilecek!

    Carrie Brownstein, Heart biyografisini yazıp yönetecek.

    Amerikalı yönetmen Carrie Brownstein, bir müzik grubu biyografik filminin yönetmen koltuğuna oturacak. İki kız kardeş olan Ann ve Nancy Wilson'ın kurucusu olduğu Heart grubu, 1970'li yılların inişli çıkışlı bir kariyere sahip olan müzik grubu olarak biliniyor.

    Heart grubunun biyografik filminin çekileceği haberi, Ann Wilson'ın katıldığı Lyndsey Parker sunuculuğundaki Volume West radyo programı aracılığıyla duyuruldu. Wilson, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Her şeyi anlatamam, çünkü hala yazma aşamasında. Carrie Brownstein, senaryoyu yazıyor. Brownstein'in yazdığı ilk taslağı gördüm. Gerçekten güzeldi! Birkaç aktris ile görüşüldü, ama hiçbiriyle olmadı. Bu görüşmeler Nancy'nin ve benim canlandırılmam içindi."

    Wilson kız kardeşlerin oldukça inişli çıkışlı bir kariyerlerinin olduğu biliniyor. 1970'li yıllarda başlayan müzik hayatlarında birçok kez solo albüm için yollarını ayırıp yeniden Heart altında birleştirmişlerdi. Heart biyografik filminin geri kalan ayrıntıları henüz belli değil. Yönetmen Carrie Brownstein'i Portlandia dizisinden tanıyoruz. Ayrıca televizyon için Mrs. Fletcher, Search Party gibi dizilerin bölümlerini yönetmişti. Son olarak Brownstein'in St. Vincent başrollü The Nowhere Inn'i yazdığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top