Hesabım
    Mark Hamill, David Prowse'un Vefatının Ardından Oyuncuyu Andı

    Mark Hamill, Star Wars'taki rol arkadaşı David Prowse'un ölümü hakkında paylaşımda bulundu.

    Üç farklı üçlemeyle, solo filmlerle ve dizilerle 1970'li yıllardan bugüne karşımıza çıkan Star Wars evreninin Darth Vader'ı David Prowse'un vefat ettiği haberi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Prowse'un ölümünün ardından Luke Skywalker'a hayat veren Mark Hamill bir açıklamada bulundu ve oyuncuyu andı. 

    David Prowse, orijinal Star Wars üçelemesi olan A New HopeThe Empire Strikes Back ve Return of The Jedi filmlerinde Darth Vader olarak karşımıza çıkmıştı. Filmlerde hem oğlu, hem de düşmanı olan Luke Skywalker'a hayat veren Mark Hamill şu sözlerle Prowse'u andı: "David Prowse'un ölümünü duyduğum için çok üzgünüm. Nazik bir adamdı ve Darth Vader'dan çok daha fazlasıydı. Oyuncu, koca, baba ve Britanya İmparatorluğu üyesi, üç kez İngiliz Halter Şampiyonu ve Güvenlik İkonu Green Cross Code Man. Hayranlarının onu sevdiği kadar o da hayranlarını sevdi. Huzur içinde uyusun."

    Aynı zamanda LucasFilm de David Prowse'u onurlandırmak amacıyla bir paylaşımda bulundu. Prowse, Darth Vader kostümünün içinde yer almış, ancak karakterin seslendirmesini James Earl Jones üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top