Hesabım
    Sean Astin, Peter Jackson'ın Yaptığı En Acımasız Eleştiriyi Söyledi!

    Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi serisinde Peter Jackson'ın kendisine yaptığı eleştiriyi anlattı.

    Sean Astin, kültleşmiş uyarlama film serisi Yüzüklerin Efendisi'nde Samwise Gamgee karakterine hayat vermişti. Frodo'dan daha fazla hayran kitlesine sahip olan bu karakteri canlandıran Astin, çekimlerde yaşadıklarını anlattı. Söylediklerine göre yönetmen Peter Jackson, ona bazen çok acımasız eleştiriler yapabiliyordu.

    2001 yılında başlayan Lord of The Rings serisi, yıllarca süren ve sürmeye devam edecek olan başarısıyla bir kez daha gündeme geldi. Samwise Gamgee'yi canlandıran Sean Astin, CinemaBlend'in ReedBlend podcast programına katıldı ve Yüzüklerin Efendisi'nden bahsetti. “The Fellowship of the Ring,” “The Two Towers,” ve “The Return of the King" ile izleyici karşısına çıkan Astin, Peter Jackson'dan aldığı oyunculuk eleştirilerini şu sözlerle anlattı:

    "Peter Jackson'ın bana söylediği en acı verici şey... Biliyorsunuz ki çok az konuşur. Acılara göğüs geren biridir. İsterse ya da ihtiyaç duyarsa performans sergileyebilir. Dokunaklı konuşur ve ilerler. Ama günlük bazda bakarsak Peter Jackson sessiz bir adamdır. İşinin konuşmasını sağlar ve yönetmenliği minimaldir. Yönetmenliğinde genellikle 'Yeniden çekelim' der. Ama bir gün bana geldi ve bana bakıp dedi ki 'Buna inanmadım.' Aman tanrım. Bu tıpkı bir Mortal Kombat ölümcül vuruşu gibiydi. Sanki saçımı kafamdan ayırmış ve omurgam beraberinde gelmişti. Ama haklıydı. Üzerinde çalışmadığım doğruydu. Karakterin içine girememiştim. Modumda değildim, oradaymışım gibi değildi."

    Sean Astin, bahsettiği bu sahnenin hangisi olduğunu söylemedi. Ama Peter Jackson'ın sarf ettiği birkaç kelimenin kendisini çok daha fazla çalışmaya zorladığını söyledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top