Hesabım
    Brad Pitt'li ‘Bullet Train’in Kadrosu Genişliyor

    Aksiyon filminin kadrosuna bir yıldız daha eklendi..

    Deneyimli aktör Hiroyuki Sanada, başrolünde Brad Pitt'in oynadığı Sony yapımı aksiyon filmi Bullet Train'in yıldızlardan oluşan topluluğuna katılmaya hazırlanıyor. Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan LermanMasi Oka ve Andrew Koji, daha önce adı duyurulan diğer oyuncular arasında bulunuyor.

    Zak Olkewicz tarafından yazılacak olan senaryoyu, Hobbs & Shaw, Deadpool ve Atomic Blonde filmlerinin yönetmeni ve John Wick filminin yardımcı yönetmeni David Leitch yönetecek ve aynı zamanda projeyi denetleyecek. Film, çok satan yazar Kotaro Isaka'nın Japon romanı Maria Beetle'a dayanıyor. Isaka ve IP'yi temsil eden CTB'den Ryosuke Saegusa ve Yuma Terada, projenin sorumlu yapımcıları.

    Kelly McCormick ve suç filmlerinin tanınan yönetmeni Antoine Fuqua, 87North üzerinden Bullet Train'in yapımcılığını üstlenecek. Kat Samick baş yapımcılık göreviyle yer alırken, Brittany Morrissey, Sony Pictures'ın projesini denetleyen yönetici olarak yer alıyor. Konu detayları şimdilik belirsiz ve Sanada'nın filmde oynayacağı rol henüz bilinmiyor.

    Sanada, kısa süre önce Zack Snyder’in "Army of the Dead" filminin çekimlerini bitirdi. Diğer yeni projeleri arasında James Wan ve Todd Garner’ın ortaya çıkardığı ve yine çekimleri tamamlanan fantastik aksiyon "Mortal Kombat" yer alıyor. Daha sonra, Andrew Levitas'ın "Minamata"sında Johnny Depp'le birlikte rol alacak. Diğer çalışmaları arasında HBO yapımı Westworld, Avengers: Endgame ve uluslararası film dalında Oscar aday adayı olanThe Twilight Samurai yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top