Hesabım
    Peter Dinklage "Toxic Avenger" Olacak!

    Game of Thrones'un yıldızı Peter Dinklage'ın yeni projesi belli oldu.

    Macon Blair'in yönetmen ve senaristliğini üstleneceği kara komedi türündeki süper kahraman filmi "The Toxic Avenger"ın başrolünü kimin üstleneceği resmi olarak açıklandı. Son olarak Between Two Ferns filminde karşımıza çıkan Peter Dinklage, Legendary bünyesinde hayata geçirilecek olan The Toxic Avenger'ın yıldızı olacak.

    Game of Thrones'ta canlandırdığı Tyrion Lannister rolüyle akıllara kazınan yıldız oyuncu Peter Dinklage'ın gelecek projesi resmi olarak açıklandı. Three Billboards Outside Ebbing Missouri, X-Men: Days of Future Past gibi yapımlarla da tanınan Dinklage, Macon Blair'in yönetmen ve senaristi olacağı süper kahraman filmi The Toxic Avenger'ın başrolünde yer alacak. Orijinalinde 1984 yılında hayata geçirilen The Toxic Avenger bir kara komedi olarak biliniyor. Film, Tromaville isimli kurgusal bir kasabada geçiyor. Kendi halinde yaşayıp giden Melvin, bir gün toksik bir atığın içerisine düşecek ve değişime uğrayacaktır. Ancak bu değişim pek de hoş bir görüntü sağlamayacaktır. Kahramanımız artık kötü adamların karşısında dikilebilecek güce sahiptir.

    Yönetmen Macon Blair'i 2017 yılında prömiyerini yapan I Don’t Feel At Home in This World Anymore filmiyle tanıyoruz. Film Sundance Film Festivali'nden Büyük Jüri Ödülü'ne layık görülmüştü. Blair'ın The Toxic Avenger filminin duyurusu ilk olarak 2019 yılında yapılmıştı ve film için başrolün bulunması üzerine yeniden harekete geçilmiş olundu. Ancak çekimlere ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top