Hesabım
    Hugh Grant, Charlie Brooker'ın Mockumentary Filminde Rol Alacak

    Hugh Grant bir mockumentary'de rol alacak.

    The Undoing'in yıldız oyuncusu Hugh Grant, bir mockumentary filminin yıldızı olacak. Filmin adı henüz açıklanmadı. Ancak Netflix'te yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu. Black Mirror'ın başarılı yazarı Charlie Brooker, mockumentary'nin senaryosunu kaleme aldı. Tüm bunlardan daha merak uyandırıcı olan şey ise, filmin 2020 ile ilgili olması.

    HBO Max'te yayınlanan ve geçtiğimiz akşam final bölümünü yapan The Undoing'de başrolü Nicole Kidman ile paylaşan Hugh Grant, Vulture'a verdiği röportajda yeni bir proje ile ilgili konuştu. Oyuncu, 2020 ile ilgili yapılacak yeni bir mockumentary filminde yer almak için gitmek üzere olduğunu söyledi: "Aslında yarın bir şeyler yapıyorum. Charlie Brooker 2020 ile ilgili bir mockumentary yazdı. Film, Netflix için ve ben bir yıldır röportajlar veren bir tarihçi rolündeyim. Oldukça iticiyim! Ve peruğumu seveceksiniz."

    2020 yılı tüm dünya için fazlasıyla zorlu bir yıl olarak devam ediyor. Son aya girmiş olmamıza rağmen birçok kişinin öngörülerinin tam tersi olarak her şey daha da kötüye gidiyor. Avustralya orman yangınları ile başlayan süreç coronavirüs salgını, milyonlarca kişinin ölümü ve ekonomik krizler ile sürüyor. Ayrıca birçok yönetmen coronavirüs ile ilgili şimdiden bilim kurgu filmleri çekti. Ancak hiçbiri 2020 yılının tam olarak götürülerini karşılamıyordu. Charlie Brooker'ın mockumentary filmi tüm olup bitenleri anlatacağı için şimdiden merak uyandırmış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top