Hesabım
    Joker'ın Bestecisi David O. Russell'ın Yıldız Kadrolu Filminde Çalışacak

    Hildur Guðnadóttir, David O. Russell'ın yeni filminin bestelerini yapacak.

    Joker ve Chernobyl gibi geçtiğimiz yıla damgasını vuran iki önemli yapımın bestecisi Hildur Guðnadóttir'in yeni projesi belli oldu. Sanatçı, David O. Russell'ın hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmeyen gelecek filminin bestelerini yapacak. Film, Christian BaleMargot Robbie ve John David Washington'ı başrolüne yerleştirecek.

    Hildur Guðnadóttir, Sicario, Arrival gibi önemli yapımlarda çalışarak kariyerinde çok iyi adımlar atmayı başarmıştı. Sanatçı son olarak geçtiğimiz yıl bestelerini yaptığı Joker filmi sayesinde Oscar, Golden Globe ödülü; Chernobyl dizisi sayesinde ise Primetime Emmy ödülünün sahibi olmuştu. Şimdi ise David O. Russell'ın gelecek filminde yer alacağı resmi olarak duyuruldu.

    Yönetmen ayrıca filminde üç Oscar ödüllü Emmanuel “Chivo” Lubezki ile çalışacak. Lubezki Gravity, Birdman ve The Revenant filmleriyle ödüle layık görülmüştü. Russell, Jennifer Lawrence ile birlikte çektiği Joy filminden bugüne ilk yapımını hayata geçirecek. Geçen 5 yılın ardından yeni filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Yalnızca 2021 yılı içerisinde olacağı söyleniyor. Ayrıca Michael B. Jordan'ın da filme dahil edildiği söylenmişti. Ancak resmi bilgilerde Jordan'ın ismi yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top