Hesabım
    Youtube'un 2020 Top Trendleri: Ricky Gervais, John Krasinski, Dave Chappelle

    Youtube, 2020 yılının Top Trending listesini paylaştı.

    Devasa bir dijital video platformu olan Youtube, 2020 yılında en popüler olan videoların listesini resmi olarak paylaştı. 2020 Top Trending listesinde yıldız oyuncu John Krasinski ve Some Good News kanalı; Ricky Gervais ve tüm dünyada büyük ses getiren Golden Globe konuşması; Dave Chappelle ve Netflix Is A Joke isimli stand up festivalinde sergilediği 8:45 performansı yer alıyor.

    Dave Chappelle'in Youtube 2020 Top Trending listesinde yer almasının önemli bir nedeni var. Çünkü dijital streaming şirketi, Chappelle'in 8:45 performansıyla ilgili aralarında yaşanan anlaşmazlıktan sonra videoyu Netflix'ten kaldırmıştı. Nedeni ise Chappelle'in performansının Netflix'te yer almasına rağmen hiçbir zaman bunun için kendisine ücret ödenmemiş olmasıydı. Komedyenin performansları hem Netflix'te, hem HBO Max'te, hem de ViacomCBS'te yer alıyordu.

    John Krasinski, coronavirüs karantinasının ilk aylarından itibaren birkaç ay süresince Some Good News isimli Youtube programını sürdürdü. Hatta bu program sayesinde lise mezuniyet balosuna karantina nedeniyle katılamayan öğrencilere online balo düzenlemişti. Etkinliğe Billie Eilish gibi popüler isimleri davet etmiş ve öğrenciler ile ailelerini kamera karşısında konuşturmuştu. Ancak Krasinski bir süre sonra Some Good News'un haklarını ViacomCBS'e devretti.

    Youtube 2020 Top Trending listesinin bir diğer sinema ve televizyon dünyası yıldızı Ricky Gervais oldu. Gervais, Golden Globe'da yaptığı ve tüm sosyal medya platformlarına damgasını vuran monologu ile listeye girmeyi başardı. Gervais, Hollywood'un ikiyüzlülüğüne, aktivizmi yalnızca performans amaçlı yaptıklarına bolca değinmişti. Ayrıca listede Saturday Night Live'in Jim Carrey'li bölümü yer aldı. Bölümde Carrey, Joe Biden'ı canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top