Hesabım
    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi"den Yeni Bir Klip Paylaşıldı!

    Minyonlar ve yeni maceraları yakında izleyici karşısında olacak.

    Animasyon türündeki devam filmi Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi'den yeni bir klip paylaşıldı. Bu kez minyonlarımızı ve Gru'yu kaynaşırken görüyoruz. Kyle BaldaBrad Ableson ve Jonathan Del Val Minions: The Rise of Gru'nun yönetmenliğini üstleniyor ve bizi Gru'nun geçmişine götürüyor. Yeni filmde çelimsiz bir çocuk olan Gru'nun kötülerin arasındaki yerini almak için kendini kanıtlama maceralarını izleyeceğiz.

    Filmin konusu ise şöyle: Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

    Cinco Paul'un yaratıcısı olduğu karakterler aracılığıyla Brian Lynch tarafından senaryosu kaleme alınan Minions: The Rise of Gru'nun orijinal seslendirme kadrosunda Gru olarak yer alan Steve Carell'ın yanı sıra Lucy LawlessMichelle YeohJean-Claude Van DammeJulie AndrewsDolph LundgrenTaraji P. HensonAlan Arkin gibi yıldız isimler bulunuyor. Grammy ödüllü efsane müzik yapımcısı Jack Antonoff, filmin müziklerini üstleniyor.

    Minions: The Rise of Gru'nun 2020 yılının Temmuz ayında gösterime girmesi planlanıyordu. Ancak coronavirüs salgını buna engel oldu. Şimdi ise ülkemizde 2 Temmuz 2021 tarihinde izleyici karşısına geçmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top