Hesabım
    James Wan ve Julius Avery, Van Helsing Filmi İçin Birlikte Çalışacak!

    Yeni bir Van Helsing filmi geliyor!

    Universal Pictures, canavar filmleri arasına yeni bir uyarlama daha eklemeyi planlıyor. Vampir avcısı Van Helsing'in modern hikayesini anlatmak üzere başarılı yönetmen ve senarist James Wan ile Overlord sayesinde tanıdığımız yönetmen Julius Avery bir araya geliyor. İkili, Van Helsing filminin izleyici karşısına geçmesi için çalışmalara başladı.

    Van Helsing karakteri sinema ve televizyon tarihinde birçok kez karşımıza çıktı. İlk kez de gotik bir korku eseri olan Dracula romanı sayesinde 1897 yılında  literatürde yer almaya başlamıştır. Hollandalı bir doktor olan Van Helsing, Dracula ile can düşmanı olurlar. Van Helsing de bir vampir avcısına dönüşür. Bu dönüşümü, asistanının Lucy Westenra'nın gizemini koruyan hastalığının anlaşılabilmesi için Van Helsing'den yardım istemesiyle başlar. Lucy tabii ki bir vampir kurbanıdır.

    Van Helsing karakterine hayat veren isimlerden en çok bilinenleri 2004 yapımı aynı isimli filmle Hugh Jackman ve 1992 yapımı Bram Stoker's Dracula filminde Anthony Hopkins oldu. Şimdi ise aralarına yeni biri daha eklenecek gibi görünüyor. The Conjuring serinin başarılı yazar ve yönetmeni James Wan, aksiyon korku filmi Overlord ile başarı yakalayan Julius Avery ile bir araya gelip bir Van Helsing filmini hayata geçirmek üzere Universal ile anlaşmaya imza attı. Şimdilik filmin ayrıntıları verilmedi. Avery'nin yönetmen koltuğuna oturacağı söyleniyor. Filmin senaryosu için ise Eric Pearson ile anlaşma sağlandı. James Wan, Atomic Monster şirketi altında Van Helsing filminin yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top