Hesabım
    Miles Teller, "Top Gun: Maverick"te Hiç Yeşil Ekranın Olmadığını Söylüyor

    Miles Teller, Top Gun: Maverick hakkında konuştu.

    Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Top Gun: Maverick" filminin önümüzdeki yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor. Yıllar sonra devam filmi gelen Top Gun'ın yeni nesil yıldızlarından biri Miles Teller olacak. Teller, orijinal filmde yer alan Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu Bradley Bradshaw olarak karşımıza çıkacak. Oyuncu, merakla beklenen film hakkında konuştu.

    2021 yılında sinemalarda gösterime girmesi beklenen Top Gun Maverick, Tom Cruise'u bir kez daha yıldızı yapıyor. Oyuncunun daha önce yaptığı aksiyon dolu sahnelerle ilgili olan açıklamalardan bir kısımı Miles Teller da tekrarladı. Teller, Top Gun: Maverick'te hiç yeşil ekran kullanılmadığını her şeyin gerçek olduğunu dile getirdi. Ayrıca şu sözleri sarf etti: "Her çekim, her dublör ortaya koyduğumuz çalışmamızın, emeğimizin bir sonucuydu. Bulunduğun en uzun süreli çekimlere sahip olan prodüksiyon 1 yıldan uzun sürdü. Film başlamadan önce üç ay boyunca uçuş eğitimi aldım. Araçlarda rahat hissedebilmek için bu sürenin verilmesi önemliydi. Ayrıca g kuvveti toleransımızı yükseltti. Çünkü uçuşla ilgili her şey gerçekten çekildi."

    "Eğitim Cessna ile başladı ve tek pervaneli akrobasi uçağı olan Extra 300 ile devam etti. Bunlar g kuvveti toleransı artışını kanıtlamaya başladığımız araçlardı. Sonra L-39 Albatros ile çalıştık. Birlikte çalıştığımız The Patriots ekibi, Blue Angels'ın sivil versiyonuydu."

    Top Gun: Maverick'in yönetmenliğini Tron Efsanesi, Oblivion, Only The Brave filmleriyle karşımıza çıkan başarılı yönetmen Joseph Kosinski üstleniyor. Senaryoda ise Açlık Oyunları serisi, Blood Father, 12 Savaşçı, The Town gibi yapımlardan tanıdığımız Peter Craig; Jungle Book, Counterpart gibi yapımlarda imzası bulunan Justin Marks; American Hustle ve The International'dan tanıdığımız Eric Warren Singer; The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, Mummy, Mission Impossible Yansımalar gibi filmlerin yönetmeni olan ve son olarak Mission Impossible 7'yi hayata geçiren, ayrıca Tom Cruise ile birçok kez işbirliği yapmış olan usta isim Christopher McQuarrie'nin imzası bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'in 2 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top