Hesabım
    Clea DuVall, "Happiest Season"a Devam Filmi Çekmek İstiyor

    Kristen Stewart ve Mackenzie Davis'li Happiest Season'a devam filmi gelebilir mi?

    Romantik komedi filmi Happiest Season, 25 Kasım tarihi itibariyle Hulu'daki izleyicilerinin karşısına geçmeye başladı. Film hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden yüksek denilebilecek notlar aldı. Variety'ye konuşan filmin yönetmeni Clea DuVall ise Happiest Season'a bir devam filmi çekebileceğini söyledi.

    Clea DuVall, röportajında şu sözleri sarf etti: "Bir devam filmi yapmayı çok isterim. Demek istediğim şey, birkaç fikrim var. Filmi çekerken o kadar iyi zaman geçirdik ki, o zamanlar hakkında konuştuk. Ama aynı zamanda insanların başka bir filmle daha ilgilenip ilgilenmeyeceğini de düşündük. Yani kesinlikle devam filmine açık olmanın ötesindeyim."

    Happiest Season'da en çok ilgi çeken ve konuşulan karakterlerden biri Aubrey Plaza'nın canlandırdığı Riley oldu. Tabii Kristen Stewart'ın da açık bir şekilde LGBTİQ+ kimliğiyle ilgili bir rolde yer alması ilgileri oyuncunun üzerine çekti. Ama Riley karakterine çekilecek olan bir spin-off filminin izleyiciler tarafından daha olumlu karşılanabileceği düşünülüyor.

    Bir tatil dönemi filmi olarak Hulu'da gösterime giren Happiest Season'ın konusu ise şöyle: “Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur. Filmin oyuncu kadrosunda Kristen Stewart ve Aubrey Plaza'nın yanı sıra Mackenzie DavisAlison BrieJake McDorman, Clea DuVall, Dan Levy, Victor Garber gibi önemli isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top