Hesabım
    Thanos ve Eternals Arasında Bir Bağlantı Olduğu Kesinleşti!

    Marvel, Thanos ve Eternals bağlantısını onayladı.

    Yılın bu zamanlarında vizyona girmesi beklenen Eternals, coronavirüs salgını nedeniyle ertelemeye maruz kalmış olabilir. Ama bunun anlamı hakkında yeni tartışmaların çıkmayacağı değil. Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'in tüm evreni yıkıma götüren kötü adamı Thanos ve Eternals arasında bir bağlantı olduğu Marvel tarafından doğrulandı.

    Yeni bilgilere göre Thanos, aslında bir Eternals'dı. Avengers kostümlerinin sergilendiği bir turistik mekan olan Avengers: S.T.A.T.I.O.N. New York'ta bu yılın başlarında açılmıştı. Ardından da Paris, Las Vegas, Vancouver gibi şehirlerde açıldı. Ancak coronavirüs kısıtlamalarıyla birlikte yeniden kapılarına kilit vuruldu. Bunun öncesinde The Direct mecrasının ekibi, Avengers: S.T.A.T.I.O.N.'a girmeyi başardı. Aldıkları bilgiler, Thanos'un bir Eternals olması üzerineydi. Yapılan açıklamada şu sözler yer aldı: "Thanos'un kökeni onun Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan'dan geldiğini, Titanlı olduğunu söylüyor. Bununla birlikte Thanos'un evrenin en eski ve sofistike türü olan The Eternals'ın sonuncu üyesi olduğu söyleniyor."

    Çizgi romanlarda Thanos birer Eternals oldukları bilinen A’lars ve Sui-San'ın oğludur. Kardeşi ise Titan'dan Eros'tur. Eros, Starfox ismiyle de bilinir. Thanos'un devasa ve korkunç görünümünün nedeni, genlerinde Deviant DNA'sının bulunmasıdır. Eternals filmi de tam olarak Deviantlar'ın yaratılış hikayesine odaklanıyor. Ancak filmlerde Thor'un Eternals'ın varlığını bilip bilmediği hakkında bir ipucu yok. Thanos hakkında bir işaretin olup olmayacağını 5 Kasım 2021 tarihinde sinemalarda gösterilecek olan Eternals ile öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top