Hesabım
    Mad Max: Fury Road'un Yıldızlarından Hugh Keays-Byrne Hayatını Kaybetti

    Hugh Keays-Byrne, 73 yaşında hayatını kaybetti.

    Usta oyunculardan Hugh Keays-Byrne'ün 73 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Boy Meets Girl ile başlayan kariyerini oyuncu Mad Max: Fury Road'un Immortan Joe'su ile sonlardırmış oldu. Açıklamalara göre Byrne, Salı akşamı hastanede yaşamını yitirdi. Oyuncunun ölümünü duyuran isim 1975 yılında Bryne ile The Man From Hong Kong'u çeken Brian Trenchard-Smith oldu.

    Brian Trenchard-Smith, Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "Hugh'un çok cömert bir kalbi vardı. Muhtaç insanlara yardım eli uzatmayı teklif edebilir ya da evsiz bir gence kalacak yer verebilirdi. Sosyal adalete önem verdi ve bu konular popülerleşmeden çok önce çevreyi koruyordu. Hayatını, insanlığın beraberliği üzerine yönetiyordu. Arkadaşlığını özleyeceğiz."

    Hugh Keays-Byrne yalnızca Mad Max: Fury Road'da değil; Mel Gibson'ın yıldızı olduğu Mad Max'te de rol almıştı. Toecutter rolüyle izlediğimiz oyuncu aklımızda canlandırdığı kötü adamlarla kalacak gibi görünüyor. Hindistan'da doğan Byrne, hayatını İngiltere'de sürdürmüş ve Royal Shakespeare Company ile kariyerini kurmuştu. Bir Yaz Gecesi Rüyası gibi Shakespeare eserleri için sahne almış, dünyanın çeşitli yerlerinde oyunlar sergilemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top