Hesabım
    HBO Max, Anne Hathaway, Ben Stiller ve Chiwetel Ejiofor'li "Lockdown"ın Haklarını Aldı

    Romantik komedi filmi Lockdown'ı HBO Max'te izleyeceğiz.

    Doug Liman'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu romantik komedi filmi Lockdown'ın haklarının HBO Max'e devredildiği resmi olarak açıklandı. Aynı zamanda bir soygun filmi olması planlanan Lockdown'ın yıldızları Anne HathawayBen Stiller ve Chiwetel Ejiofor olacak.

    Ekim ayının başlarında prodüksiyonuna start verilen Lockdown ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yeni açıklamalara göre film sinemalarda vizyona girmeyecek. Onun yerine HBO Max'i kendine gösterim platformu olarak seçti. Bu anlaşma Lockdown'ın global haklarını içeriyor. Daha önce duyurulanlara göre film yalnızca 10 milyon dolar gibi düşük bir bütçeyle hayata geçirildi. Lockdown'ın hikayesi arkasına coronavirüs pandemisini alacak. Bir çift olan Linda ve Paxton kavgalarını bir soygunu gerçekleştirmek üzere bir süreliğine durdururlar. Amaçları dünyanın en seçkin mağazalarından birine çok yüksek riskli bir soygun gerçekleştirmektir.

    Anne Hathaway Lockdown'ın Linda'sı; Chiwetel Ejiofor ise Paxton'ı olacak. Ben Stiller'ın filmde karşımıza nasıl çıkacağı henüz açıklanmadı. Taboo ve See dizileriyle tanınan Steven Knight, Lockdown'ın senaryosunu kaleme aldı. Yönetmen Doug Liman'ı The Edge of Tomorrow gibi önemli Hollywood filmlerinden tanıyoruz.

    Lockdown'ın 2021'in başlarında HBO Max'teki yerini alması bekleniyor. Ancak platform henüz ülkemizde açılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top