Hesabım
    Star Wars: The Last Jedi'da Anakin'in Hayaletini Görebilirdik!

    Rian Johnson, Anakin Skywalker'ın ruhunu filme koymayı planlıyordu.

    Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson'ın karakterler için yaptığı seçimler ve Star Wars evreninin genel kurallarından bazılarını ihlal etmesi nedeniyle büyük bir tartışma konusu olmuştu. Şimdi ise Rian Johnson bir takipçisinin filmle ilgili sorusunu cevapladı. Yönetmen, az kalsın Anakin Skywalker'ın hayaletini Rey ya da Luke'un karşısına çıkardığını söyledi.

    Star Wars: The Last Jedi yaklaşık olarak 3 yıl önce izleyicileriyle buluştu. Rian Johnson filmin yönetmen koltuğuna oturdu ve kimine göre Star Wars dünyasını bir üst seviyeye çıkardı, kimine göre ise hikayeyi mahvetti. Ancak herkesin ortak kararıyla birlikte Star Wars: The Rise of Skywalker'dan çok daha iyiydi. Yeni ortaya çıkanlara göre The Last Jedi'da Anakin Skywalker yer alabilirdi. Daha doğrusu hayaleti yer alabilirdi. Johnson'ın bir takipçisi "Hiç Anakin'in hayaletini Luke ya da Rey'in karşısına çıkarmayı düşündünüz mü?" sorusunu yöneltti. Yönetmen ise şöyle cevap verdi: "Kısaca, ağacın yandığı sahnede. Ama Luke'un ilişkisi Darth Vader'laydı, Anakin'le değil. Bu da işleri o an olması gerekenden daha karmaşık bir hale sokacaktı. Yoda o sahnede daha etkili bir öğretmen olacaktı."

    Star Wars: The Last Jedi, son üçlemenin ikinci filmi olarak yerini almıştı. The Rise of Skywalker ile birlikte üçleme sona erdi. Böylece Mark Hamill, Harrison Ford, Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega ve Oscar Isaac'e veda ettik. Ayrıca Carrie Fisher, üçüncü film çekilmeden önce hayatını kaybetmiş, hayranlarını ve sinema camiasını yasa boğmuştu. Star Wars evreni The Mandalorian gibi dizilerle başarılı bir şekilde devamlılığını koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top