Hesabım
    Lily James ve Carey Mulligan'lı "The Dig"den Fragman!

    Netflix yapımı The Dig'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Netflix'in orijinal yapımlarından The Dig, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Başrolünü Lily James ve Carey Mulligan'ın paylaştığı The Dig'den bir fragman paylaşıldı. İngiltere'nin tarihine, arkeoloji eşliğinde bir yolculuk yapacağımız The Dig'in fragmanında geçmişin karanlığına aydınlık tutulmasına tanıklık ediyoruz.

    The Daughter ile ilk uzun metraj filmini çeken ve şimdi ise ikincisine imza atan Simon Stone'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Zengin bir dul olan Edith Pretty, İkinci Dünya savaşının yaklaştığı dönemde, arazinin içinde yer alan mezar höyüklerinde kazı yapılmasını ister. Pretty bunun için Basil Brown adında bir arkeologla anlaşır. Çok geçmeden kazı sırasında insanlık tarihini etkileyecek bir keşif yaparlar. Geçmişe dair yaptıkları bu keşifte elde ettikleri bulgular, geleceği muallakta olan Britanya'da büyük ses getirir.

    The Dig'in oyuncu kadrosunda yıldız isimler Carey Mulligan ve Lily James'in yanı sıra Ralph Fiennes, Johnny Flynn, Ken StottBen Chaplin gibi isimler yer alıyor. Lily James, The Dig ve Rebecca ile birlikte Netflix ile ikinci kez çalışmış oldu. 1938 yılına götüren The Dig, John Preston'ın aynı isimli romanından uyarlandı ve Britanya'nın Tutankhamun'u olarak bilinen bir konuyu ele alıyor.

    The Dig'in Netflix'teki yerini 15 Ocak tarihinde alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top