Hesabım
    Gal Gadot Başrollü Ajan Filmi "Heart of Stone" Geliyor!

    Mission Impossible tadında yeni bir ajan filmi geliyor.

    Wonder Woman'ın yıldız oyuncusu Gal Gadot, Skydance Media bünyesinde geliştirilecek olan ajan filmi "Heart of Stone"un başrolü olacak. Orijinal bir casusluk filmi olması beklenen Heart of Stone, söylenenlere göre James Bond ve Mission Impossible serisi tadında olacak.

    Kadın kahramanlı ajan filmi Heart of Stone için harekete geçildi. Skydance Media'nın hayata geçireceği Heart of Stone'un yönetmen koltuğuna The Aeronauts ve Wild Rose ile tanınan başarılı isim Tom Harper'ın geçebileceği söyleniyor. Ancak Harper ile Skydance henüz anlaşma imzalamadı. Diğer yandan Netflix'in en çok izlenen filmlerinden The Old Guard'ın yazarı Greg Rucka'nın Heart of Stone'un senaryosunda imzası bulunacak.  David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger, Gal Gadot ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Heart of Stone'un konusu hakkında henüz hiçbir bilgi verilmedi. Yalnızca 007 tarzında bir film olacağı biliniyor. Gal Gadot son olarak Wonder Woman 1984, Death on The Nile ve Red Notice filmlerinin çekimlerini tamamladı. Üç film de gösterime girmek için hazırda bekliyor. Diğer yandan Tom Harper, Forever filmi için hazırlanıyor. Yönetmen, War & Peace, Peaky Blinders, Misfits ve This Is England ’86 gibi dizilerin bölümlerini çekmişti.

    Skydance, Paramount ile ortak olarak hayata geçirdiği Top Gun: Maverick'in vizyona girmesini bekliyor. Ayrıca Michael B. Jordan'lı Without Remorse, Henry Golding'li Snake Eyes diğer projeleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top