Hesabım
    Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar'a Transferiyle İlgili Konuştu

    Mikkelsen, Johnny Depp ile yer değiştirmesiyle ilgili konuştu.

    Hannibal ile büyük bir çıkış yakalayan ve Hollywood sinemasında gittikçe daha iyi bir kariyer çizen Mads Mikkelsen, Warner Bros'un kararıyla Fantastik Canavarlar'dan kovulan Johnny Depp'in yerini aldı. Başarılı oyuncu bu konu hakkında düşündüklerini anlattı. İşin içinden çıkmak için şu anda film ve karakter üzerinde çalıştıklarını söyledi.

    Another Round filminin tanıtımları için Entertainment Weekly'ye konuşan Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts hakkında yeni bilgiler paylaştı. Oyuncu, Fantastic Beasts'in üçüncü filminde Geralt Grindelwald karakteriyle, evrenin kötüsü olarak karşımıza çıkacak. Johnny Depp'in canlandırdığı Grindelwald ile Mikkelsen'in canlandıracağı Grindelwald arasında ne gibi farklılıkların olacağı sorulduğunda ise şu sözleri sarf etti:

    "Sonuçta ben olacağım. Yani bu bir farklılık. Bu zorlu kısım. Hala üzerinde çalışıyoruz. Johnny'nin yaptığı ve benim yapacaklarım arasında bir köprü olmalı. Aynı zamanda kendime özgü bir şey yapmalıyım. Ayrıca karakterin eski versiyonuyla ilgili bağlantılar ve köprüler bulmalıyız. Yani onun ustaca yarattığı karakterden tamamen ayrı olmayacak."

    Mads Mikkelsen'ın Johnny Depp'i 'usta' olarak görmesi, oyuncunun cevaplarının politik olmasına bağlanıyor. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nda izlediğimiz Depp'in son zamanlarda politik açıdan savunulacak bir tarafının kalmadığı da biliniyor. Eski eşi Amber Heard ile olan tüm davaları kaybetmesinin ardından Depp'in kariyeri büyük bir zarara uğrayabilir.

    Fantastic Beasts 3, 14 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top