Hesabım
    George Miller, Oyunculuğu Hugh Keays-Byrne'den Öğrendiğini Söylüyor

    George Miller, Byrne'ün vefatı hakkında konuştu.

    Mad Max serisinin yönetmen koltuğunda bulunan George Miller, serinin önemli oyuncularından Hugh Keays-Byrne'ün vefatı hakkında konuştu. Miller, zorlu Mad Max günlerinde Byrne'ün ne kadar ustaca davrandığından bahsetti. Söylediklerine göre Miller, oyuncu olmanın ne demek olduğunu Byrne'den öğrenmişti.

    Mad Max: Fury Road'un Immortan Joe'su Hugh Keays-Byrne, 2 Aralık günü hastanede hayatını kaybetmişti. 73 yaşındaki oyuncu hakkında konuşan isimlerden biri de Mad Max serisinin yaratıcısı George Miller oldu. Miller şu sözleri sarf etti:

    "Oyunculuğu çalıştığım herhangi birinden öğrendiğimden daha çok ondan öğrendim. Birlikteyken dünyanızı tamamlayan bazı insanlar vardır. O kesinlikle böyle insanlardan biriydi. Mad Max bütçesi çok düşüktü. Bu nedenle yalnızca Melbourne'dan oyuncularla çekim yapabilmeyi karşılayabiliyorduk. Hugh, Sydney'dendi ve beraber çalıştığı oyuncular da Sydney'dendi. Herkesin uçağını karşılayamayacağımızı söyledik. Hugh, bisiklet gönderip gönderemeyeceğimizi sordu. Sydney'den Melbourne'a bisiklet sürmeleri 2 gün sürecekti. O süreçte Toecutter bisiklet çetesine dönüştüler. İlk başta onu korkutucu buldum, çünkü rolüne çok girmişti. Ama gerçekte sıcakkanlı, tatlı bir insandı ve herkesi kucaklıyordu."

    George Miller, Hugh Keays Byrne'ün Immortan Joe ve Toecutter rolü için mükemmel olduğunu söyledi. Oyuncu ilk filmden itibaren Miller ile birlikte çalışmıştı.Şimdilerde George Miller yeni bir Mad Max filmi üzerinde çalışıyor. Bu kez Furiosa karakterinin gençliğine ait bir spin-off filmini izleyeceğiz. Karakteri Mad Max: Fury Road'da canlandıran Charlize Theron da, Byrne'ün vefatının ardından üzüntüsünü dile getiren isimlerden biri oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top