Hesabım
    Oscar Isaac, "Metal Gear Solid"de Rol Alacak

    Sony, video oyun uyarlaması için başrolünü buldu..

    Oscar Isaac, şu anda Sony Pictures'da geliştirilmekte olan Jordan Vogt-Roberts’ın aksiyon filmi “Metal Gear Solid”de Solid Snake'i oynayacak. Stüdyo, oyuncu kadrosunu cuma günü duyurdu. Film, Hideo Kojima tarafından oluşturulan ve Konami tarafından yayınlanan 33 yıllık "Metal Gear Solid" video oyunu serisine dayanıyor.

    Senaryo, Derek Connolly tarafından yazıldı. Avi Arad baş yapımcı olurken, Peter Kang stüdyo adına filmi denetleyecek. 1987'de piyasaya çıkan oyun, bir özel kuvvetler birimi olan Foxhound'dan gelen, terörist tehdidini etkisiz hale getirmek için bir nükleer silah tesisine sızan bir asker olan Solid Snake'i takip ediyor. Son olarak "Star Wars" üçlemesinde Poe Dameron'u canlandıran Isaac, Mart 2019'da verdiği bir röportajında ​​Solid Snake oynamaya olan ilgisini dile getirmişti.

    Issac, HBO’nun “Scenes From A Marriage” uyarlamasında Jessica Chastain'le birlikte oynayacak ve ardından Marvel’in “Moon Knight” dizisinde başrol oynayacak. Isaac daha sonra "Dune" ve Paul Schrader’ın "The Card Counter" yeniden çevriminde görülecek. Ayrıca, Jake Gyllenhaal'la birlikte Barry Levinson’ın “Francis And The Godfather” filminde rol alacak.

    Oscar Isaac’ın daha önceki bilinen çalışmaları arasında yeni Star Wars serisi, "Drive", “A Most Violent Year”, “Ex Machina” gibi filmler var. Mini dizi “Show Me A Hero”daki rolüyle Altın Küre kazandı ve Coen Kardeşler'in “Inside Llewyn Davis” filmindeki rolüyle Altın Küre'ye aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top