Hesabım
    Matt Reeves, Korku Filmi "Switchboard"un Yapımcısı Olacak

    Matt Reeves, Switchboard'a imzasını atacak.

    Başarılı yönetmen Matt Reeves'in The Batman sonrasında dahil olacağı proje resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Reeves, bir korku filmi olması beklenen Switchboard'un yapımcılığını üstlenecek. Çarpıcı bir fikirle karşımıza çıkacak olan Switchboard'un senaryosunu Devon Graye kaleme aldı.

    Matt Reeves'in yapımcılığını üstleneceği Switchboard, 1940'lı yıllarda geçecek. Film, genç bir kadın olan bir santral operatörünü odağına alacak. Kadın, bir seri katilden şifreli bir arama alacaktır. Bunun ardından da seri katille başa çıkmanın yollarını düşünmeye başlar. Gelecek hedefin kendisi olduğunu düşünür. Gerçekler de seri katil kendi etrafındayken çözülmeye yaklaşacaktır.

    The Batman'in yanı sıra Let Me In, Cloverfield, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti gibi yapımların başarılı ismi Matt Reeves, Switchboard'un yapımcılığını Paranormal Activity'den tanıdığımız Steven Schneider; Dawn of The Planet of The Apes'ten tanıdığımız Rafi Crohn; Brittany Runs a Marathon ile tanınan Margot Hand; Permission ile tanınan Joshua Thurston ile birlikte üstlenecek. Switchboard'un senaristi Devon Graye'i I See You filmiyle tanıma imkanı yakalamıştık.

    Switchboard'un korku, gerilim ve farklı film türlerini bir araya getirmesi bekleniyor. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top