Hesabım
    Jeremy Irons, "Gucci"nin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

    Gucci suikastini konu edinecek olan filmin yıldızlarından biri de Jeremy Irons olacak.

    Usta yönetmen Ridley Scott'ın yıldız oyuncularla donattığı "Gucci" filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Son olarak The Last Duel'ı hayata geçiren Ridley Scott, Gucci filmine Jeremy Irons'ı transfer etti. Bilindiği kadarıyla Gucci'nin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediliyor. Filmde Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'ye düzenlenen suikastin hikayesini izleyeceğiz.

    Watchmen'in usta oyuncusu Jeremy Irons, Ridley Scott'ın yeni filmi Gucci'nin yıldızları arasına katıldı. Irons'ın Gucci'de nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı açıklanmadı. Ridley Scott ve Jeremy Irons daha önce Kingdom of Heaven filminde birlikte çalışma yürütmüştü. Film için ilk anlaşma Lady Gaga ile yapılmıştı. A Star Is Born filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan Lady Gaga, Gucci'de Maurizio Gucci'ye suikast düzenleyen eşi Patrizia Reggiani'ye hayat verecek. Maurizio Gucci ise Marriage Story, Star Wars serisi gibi yapımlarla karşımıza çıkan, yeni neslin en başarılı oyuncularından Adam Driver tarafından canlandırılacak.

    Gucci filmi, gelmiş geçmiş en büyük moda markalarından biri olan Gucci'nin sahibi Guccio Gucci'nin torununun hikayesini anlatacak. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'ye suikast düzenleme suçundan hapse mahkum edilmiş ve 18 yılını hapiste geçirmişti. Reggiani, Gucci'yi 1995 yılında öldürmüştü. Ölümcül çiftin iki çocukları bulunuyordu, ancak Maurizio Gucci, Reggiani'yi başka bir kadın için terk etmişti. Basın ise bu suikast olayının ve diğer ayrıntıların tüm suçunu Reggiani'ye atarak uzun süre haber yapmıştı.

    Gucci'nin oyuncu kadrosunda Adam Driver, Lady Gaga ve Jeremy Irons'ın yanı sıra Robert De NiroAl PacinoJared LetoJack HustonReeve Carney bulunuyor. Ridley Scott'ın Gucci filmini önümüzdeki yılın Kasım ayında çekmeye başlayacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top