Hesabım
    Spider-Man 3 İçin "Electro" Hayran Tasarımı Yapıldı!

    Jamie Foxx'lu Electro baştan yaratıldı.

    Oscar ödüllü yıldız oyuncu Jamie Foxx, The Amazing Spider-Man 2'de canlandırdığı Electro karakteri ile Tom Holland'lı Spider-Man'in karşısına çıkacak. The Amazing Spider-Man'de adeta bir ışık topu olarak beliren Electro'nun bu kez daha iyi tasarlanmış halinin filmde yer alması isteniyor. Film karakterlerine farklı tasarımlar yapan bir hayran da Marvel ve Sony'ye ilham olması için Electro'yu baştan yarattı.

    Bobby Art isimli hesap, Jamie Foxx'lu Electro tasarımını şu sözlerle paylaştı: "Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man 3'ü için yaptığım Jamie Foxx'un geliştirilmiş bir Electro olduğu karakter posteri. Karakterin rolünün ne kadar büyük olacağı ve Foxxûn Marvel Sinematik Evreni versiyonunu mu yoksa TASM versiyonunu mu canlandıracağı konusunda hala aklım karışık. Jamie Foxx olağanüstü bir oyuncu olduğu için ikisi konusunda da bir sorun yok."

    Jon Watts'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı Tom Holland'lı Spider-Man 3'ün henüz adı dahil olmak üzere hiçbir detayı belli değil. Yalnızca Jamie Foxx, Tom Holland ve diğer ana oyuncuları yeniden göreceğimiz biliniyor. Electro karakteri, çizgi romanlarda ilk kez The Amazing Spider-Man'de görülmüştü. Karakterin, tıpkı hayran tasarımında olduğu gibi yeşil - sarı bir kostümü ve sarı bir maskesi vardı. Yani Sony'nin tasarımcılarının yarattığı Electro ile alakası yoktu. Spider-Man 3'te bu hataların düzeltileceği umut ediliyor. Spider-Man serisinden son olarak Far From Home'u izleme şansı yakaladık. Filmin ana kötüsü Jake Gyllenhaal'lu Mysterio olmuştu.

    Şimdilerde Avustralya'da çekimleri yapılan Spider-Man 3'ün 17 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top