Hesabım
    Tom Felton, Rupert Everett ve Derek Jacobi "Lead Heads"in Yıldızları Olacak

    Lead Heads'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Yönetmen Giles Borg, yeni filmi Lead Heads için oyuncu kadrosunu genişletiyor. Kadroda iki emektar sinemacı ve bir yıldız yer alacak. Lead Heads'in açıklanan isimleri arasında Tom FeltonRupert Everett ve Derek Jacobi yer alıyor.

    İngiliz yönetmen Giles Borg'u Flutter ve 1234 isimli uzun metraj yapımlarıyla tanıyoruz. Yönetmen şimdi üçüncü uzun metraj filmi için harekete geçti. Açıklamalara göre Lead Heads, birbirine tamamen yabancı olan bir grup adamın hikayesini anlatacak. Hepsinin ortak özelliği açgözlü olmalarıdır. Çaresizlik içerisinde yüzerlerken bir akşam bir oyun oynama kararı alırlar. Bu oyun hepsinin ruhlarına ve hayatlarına büyük bedeller ödetecektir.

    Lead Heads'in oyuncu kadrosunda bulunacak yeni isimler arasında Harry Potter ve Flash'ın yıldız oyuncusu Tom Felton; My Best Friend's Wedding, The Happiest Prince, Cemetary Man gibi yapımların başarılı oyuncusu Rupert Everett ve Gladiator, Gosford Park, Dead Again gibi yapımların usta ismi Derek Jacobi yer alıyor. Filmin senaryosunu Patrick Makin kaleme aldı. Makin'i Savage Kingdom dizisinden tanıyoruz.

    Giles Borg, Lead Heads'in çekimlerine önümüzdeki Mart ayında Londra'da başlayacak. Luke Newberry, Mark Williams ve Olatunji Ayofe de oyuncu olarak çekimlere katılacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top