Hesabım
    Meryl Streep, Amerikan Başkanı Olacağı "Don't Look Up" Hakkında Konuştu

    Meryl Streep, Stephen Colbert'in programında Adam McKay ile birlikte çalıştığı Don't Look Up'ı anlattı.

    Adam McKay'in yönetmen koltuğuna oturduğu ve pandemi döneminde çekilen ve çekimlerine devam edilen "Don't Look Up" filmi Meryl Streep'in açıklamalarıyla gündeme geldi. Streep, Stephen Colbert'in programına geçtiğimiz Pazar günü katıldı ve komedi türündeki Don't Look Up'tan bahsetti. Streep, komedi türündeki filmi "ürkütücü" bulduğunu söyledi.

    Ryan Murphy imzalı The Prom ve Stephen Soderbergh'ün hayata geçirdiği Let Them All Talk ile izleyici karşısına çıkacak olan Meryl Streep, bir diğer gelecek filmi Don't Look Up hakkında konuştu. Don't Look Up'ta Amerika Başkanı'nı canlandıran usta oyuncu pandemi sırasında film çekmeyi, özellikle de 20.000 kişi eşliğinde bir stadyum sahnesi çekilmesiyle ilgili şu sözlerle anlattı: "Her şey çok ürkütücü, tuhaf ve rahatsız ediciydi. Orada büyük bir ses yaratmak için varlardı." Streep'in söylediklerine göre aralarında sosyal mesafe yoktu, ama maskeleri vardı. Maskeler sesleri boğuklaştırdığı için daha büyük kitlelere ihtiyaç duyulmuştu. Ayrıca Streep, karantinadan çıktıktan sonra film çekimlerine gittiği için kendini paslanmış gibi hissettiğini söyledi: "Cuma günü ilk sahnemiz çekildi ve ben çok kötüydüm. Tamamen başarısızlaştım. Hiçbir şey hatırlayamıyorum. Ama eminim kurguda iyi hale getirilir."

    Don't Look Up filmi, iki bilim insanının hikayesini anlatıyor. Alt düzey denilebilecek iki bilim insanı dünyaya yaklaşan bir meteorun olduğunu keşfeder. Meteor, 6 ay içerisinde dünyaya çarpacaktır. İkili, basına açıklama yapmak için bir tur düzenlerler. Ama hiçkimse onlara inanmayacaktır. Filmde iki bilim insanını Jennifer Lawrence ile Leonardo DiCaprio canlandıracak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Rob Morgan, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley, Tyler Perry, Melanie Lynskey ve Ron Perlman yer alacak.

    Don't Look Up'ın ne zaman izleyici karşısına çıkacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top