Hesabım
    2020'de Google'ın En Çok Aratılanları: Chadwick Boseman, Coronavirüs ve Parasite!

    2020 Google Trending'de kimler ve hangi konular en çok aratıldı?

    Her yıl olduğu gibi Google bu yıl da senenin en çok aratılanlarını resmi olarak açıkladı. 2020 yılının ne kadar zorlu bir yıl olduğunu, Google aramaları da gözler önüne koydu. En çok aratılanlar arasında kaybettiğimiz yıldız oyuncu Chadwick Boseman ve bir helikopter kazasında kızıyla birlikte hayatını kaybeden basketbol yıldızı Kobe Bryant yer alıyordu. 2020'nin kötü geçmesinde çok büyük parmağı olan coronavirüs salgını ve sinema tarihine damgasını vuran Parasite filmi, Google'ın aratılanları arasında yer aldı.

    Google Trending 2020'nin listesinde en çok aratılan kişiler arasında sinema ve TV dünyasından Tom Hank bulunuyor. Hanks, eşi Rita Wilson ile birlikte coronavirüse yakalandığını açıklayan ilk ünlülerden biriydi. Ayrıca Jada Pinkett Smith, Golden Globe konuşmasıyla törene damgasını vuran Ricky Gervais, Johnny Depp ile boşanma davası sayesinde gündemden düşmeyen Amber Heard, Joker performansıyla Oscar'a layık görülen Joaquin Phoenix, bir ırkçı olduğu ortaya çıkan Lea Michelle Google listesindeki yerini aldı. 2020'de hayatını kaybeden yıldızlar Kobe Bryant, Chadwick Boseman, Naya Rivera, Eddie Van Halen'ın çok aratılanlar arasında bulunduğu açıklandı.

    En çok aratılan filmler arasında birinciliği Oscar tarihine kazınan Parasite aldı. Parasite'ı 1917, Black Panther, Harley Quinn: Birds of Prey, Little Women, Just Mercy, Bad Boys 3, Sonic The Hedgehog, Contagion ve Fantasy Island takip etti. Her film kategorisinin kendine ait bir top 10 listesi bulunuyor. Ancak bu filmler genel aramaların en çok tıklanılanları. Google'ın haberler kısmının en çok aratılanları ise Seçim Sonuçları ve Coronavirüs yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top