Hesabım
    Charlie Cox, Daredevil Olarak Spider-Man 3'te Rol Alabilir!

    Spider-Man tartışmaları dur durak bilmeden devam ediyor!

    Sony ve Disney işbirliğindeki Spider-Man 3 ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Netflix ile Disney'in arasındaki anlaşmazlığın sonucunda son verilen Daredevil dizisinin yıldızı Charlie Cox, karakteriyle birlikte Spider-Man 3'te karşımıza çıkacak. Söylenenlere göre, Charlie Cox bir anlaşma imzalamış bulunuyor.

    Geçtiğimiz günlerde Spider-Man 3 hakkında yapılan açıklamalar, tüm Örümcek Adam hayranlarını sevindirmiş durumda. Çünkü karakter çoklu evren kavramıyla birlikte üç ayrı Spider-Man'i bir araya getirecek. Ayrıca Spider-Man yıldızlarına Spider-Man 3'te filmlerdeki partnerleri ve başdüşmanları da onlara eşlik edecek. Şimdi ise yeni bir habere göre Netflix'in en sevilen Marvel dizilerinden biri olan Daredevil, Spider-Man 3'te yer alabilir. Ancak bu kadar karanlık bir karakterin nasıl Spider-Man evrenine uyum sağlayacağı bilinmiyor.

    Charlie Cox ve Daredevil karakteri ilk kez 2015 yılında Netflix'te izleyici karşısına çıkmıştı. Ayrıca  Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage ve The Punisher dizileri spin-off serileri olarak yayınlanmıştı. Sonunda ise tüm karakterler The Defenders olarak buluşmuştu. Ancak Disney, tüm Netflix dizilerini kendi platformunu açacağı gerekçesiyle iptal etti. Netflix'in koyduğu ambargoyla birlikte Daredevil, geçtiğimin Kasım ayının sonuna kadar hiçbir yerde kullanılamayacaktı. Süre doldu ve Disney yeniden karakter üzerinde hak sahibi oldu.

    Spider-Man 3'ün oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, Andrew GarfieldEmma Stone ve Jamie Foxx bulunuyor. Alfred Molina, orijinal Spider-Man serisinin kötü adamı Octopus olarak karşımıza çıkmıştı. Jamie Foxx ise Andrew Garfield'lı The Amazing Spider-Man 2'nin kötü adamı Electro olmuştu. Söylenenlere göre Tom Holland'a yeni maceralarında Doctor Strange eşlik edecek.

    Spider-Man 3'ü 17 Aralık 2021'de sinemalarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top