Hesabım
    Chloe Grace Moretz'li "Shadow in the Cloud"dan Fragman!

    Chloe Grace Moretz, II. Dünya Savaşı'nda!

    Genç ve başarılı oyuncu Chloe Grace Moretz'in yıldızı olduğu Shadow In The Cloud'dan fragman paylaşıldı. Atomic Blonde ve Deadpool 2'nin yapımcılarının ellerinden çıkan Shadow In The Cloud'un fragmanında kendimizi bir savaş uçağının içerisinde saçılan ateşlerin arasında buluyoruz. Klostrofobik bir ortamda geçen film, fragmanda yerinde durmayan aksiyonuyla nefes kesici olacağı konusunda ipuçları veriyor.

    Filmin konusu ise şöyle: WAAF subayı Maude Garrett’a, İkinci Dünya Savaşı sırasında önemli bir görev verilir. Pilot olan Garreta’dan gizli belgeleri, mürettebatın tamamı erkeklerden oluşan bir savaş uçağında taşıması istenir. Uçuş sırasında peşlerinde olan diğer savaş uçakları ile zorlu bir mücadeleye girişen Garrett, çok geçmeden uçağın içinde herkesin hayatını tehlikeye atabilecek kötü bir varlık keşfeder. Maude yalnızca kendi ve ekibin hayatını kurtarmak için çalışmakla kalmaz aynı zamanda taşıdığı önemli belgeleri korumak için de mücadele eder.

    Roseanne Liang'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Shadow In The Cloud'un oyuncu kadrosunda Chloe Grace Moretz'in yanı sıra Nick Robinson, Taylor John SmithBeulah Koale ve Callan Mulvey gibi isimler yer alıyor. Film, izleyicilerinin karşısına ilk kez Toronto Film Festivali aracılığıyla çıkmıştı ve eleştirmenler tarafından oldukça iyi notlar almayı başardı.

    Shadow In The Cloud'un izleyici karşısına 1 Ocak'tan itibaren çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top