Hesabım
    George Miller, Three Thousand Years of Longing ve Mad Max Devam Filmi Hakkında Konuştu

    George Miller, gelecek filmleri hakkında yeni bilgiler paylaştı.

    Mad Max serisinin usta yönetmeni ve yaratıcısı George Miller, gelecek projeleri hakkında konuştu. Deadline ile yaptığı röportajda Miller, Idris Elba ve Tilda Swinton'ın yıldızı olacağı Three Thousand Years of Longing filminden ve Mad Max Fury Road'un devamından özellikle bahsetti. Miller aynı zamanda henüz bitirilmemiş, hayata geçirilmemiş olan bu filmlerden bahsetmenin anlamsız olduğunu söylüyor.

    George Miller, Three Thousand Years of Longing hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu filmin adını bir bilmece olarak görüyorum. Daha karmaşık görünse de özünde bu film iki kişilik. Tilda ve Idris bunun merkezinde olan iki karaktere sahip. Dürüst olmam gerekirse filmin hangi türde olduğuna karar veremiyorum. Ve bu iyi bir şey. Bugünlerde insanların aşırı gösteriş olmadan, kalplere dokunarak işlerinizin fark etme şansının olduğunu düşünüyorum. Bu benim kullandığım bir terim. İzleyiciler buna bakıyor, yeni ve daha önce görülmemiş şeyler. Her seferinde bu filmin o tür bir film olduğunu düşünüyorum. Umarım film bizim ilginçleştirmeye çalıştığımız insanların duygularını tercüme eder."

    Sıra Mad Max'e geldiğinde Miller, Mad Max'in hikayesinde işinin bitmediğini söyledi. Yeni bir Mad Max filmi yolda gibi görünüyor. Ancak Mad Max ve Three Thousand Years Longing'in prodüksiyonlarının aynı döneme denk gelmesi hakkında Miller şu sözleri sarf etti: "Bu konuyu diğer sinemacılarla konuştum. Sanırım bana olan şey, bir şey üzerinden çalışırken dikkatinin dağılması ve odaklanmaya çalışmak; sonrasında da diğerine biraz odaklanılan yaratıcı bir tatil gibi. İşinize yeniden bakıp 'Bunu yaptığımı sanıyordum, ama olay bu değilmiş gibi görünüyor' demenize, objektif olmanıza yardımcı oluyor."

    George Miller, son olarak 2015 yılında Mad Max: Fury Road filmini hayata geçirmişti. Gelecekte de Mad Mad: Fury Road devam filmi ve Furiosa spin-off filmiyle yoluna devam edecek. Yönetmenin Three Thousand Years of Longing ve Mad Max dışında bir planı yokmuş gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top