Hesabım
    Ben Affleck, George Clooney'nin "The Tender Bar"ı İçin Görüşüyor

    Ben Affleck'in gelecek projesi The Tender Bar olabilir.

    Yıldız oyuncu Ben AffleckGeorge Clooney ile ortak bir işe imza atmak üzere görüşmeler yapıyor. The Tender Bar filmini Oscarlı oyuncu George Clooney yönetecek ve Amazon Stüdyoları bünyesinde film hayata geçirilecek. Eğer Ben Affleck ile anlaşma imzalanırsa The Tender Bar'ın çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde başlanacak.

    Açıklamalara göre Ben Affleck'in The Tender Bar'ın yıldızı olması için yapılan listede en üstte yer almasının nedeni George Clooney oldu. Amazon Stüdyoları filmi yönetmesi için Clooney ile anlaştığında, yönetmen Affleck'i listenin en tepesine çıkardı. J.R. Moehringer'in anılarından oluşan kitaptan uyarlanacak olan The Tender Bar, Long Island'da büyüyen 8 yaşındaki bir çocuğa odaklanıyor. Çocuk, bölgenin yerel barında bir baba bulmanın peşine düşer. Ama babasını arama şekli biraz farklıdır. Barda baba figürü olabileceğini düşündüğü müşterilerle yakın bağ kurmaya çalışır. Amacı, tek başına kalan annesinin sevebileceği iyi bir eş adayı bulabilmektir.

    George Clooney'nin yönetmeni olacağı The Tender Bar'ın senaryosunu Martin Scorsese imzalı The Departed ile tanınan William Monahan kaleme aldı. The Tender Bar orijinalinde Sony bünyesinde hayata geçirilecekti. Theodore Melfi, filmin yönetmen koltuğuna oturmak üzere anlaşma imzalamıştı. Ancak Sony, filmin haklarını Amazon'a devretmeyi tercih etti. George Clooney son olarak Netflix yapımı Midnight Sky'ı hayata geçirdi. Film, 23 Aralık'ta platformdaki yerini alacak.

    Şimdilik The Tender Bar'da rol alması için Ben Affleck dışında bir oyuncuyla görüşülüp görüşülmediği bilinmiyor. Filmin çekimlerine Temmuz ayında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top