Hesabım
    Michelle Pfeiffer ve Lucas Hedges'lı "French Exit"ten Fragman!

    French Exit, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    New York Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan "French Exit"ten bir fragman paylaşıldı. Azazel Jacobs'ın yönetmen koltuğuna oturduğu French Exit'in fragmanında tamamen iflas eden bir kadının oğlunu ve kedisini alarak Paris'e taşınmasını ve yeniden hayata tutunmak için çaba harcamalarını izliyoruz. Film, mizahi ögelerle sahip olduğu dramı eğlenceli bir hale getirecek gibi görünüyor.

    Ant-Man serisi ve Maleficent 2'nin yıldızı Michelle Pfeiffer ile yeni neslin en başarılı oyuncularından Lucas Hedges'ın başrolünü paylaştığı filmin konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Frances Price, Manhattan’da yaşar. Kendisine kalan miras sayesinde sosyeteye giren Frances’in hayatı servetini kaybetmesiyle altüst olur. Mirasını boşa harcayan Frances, sahip olduğu son malını paraya çevirdikten sonra şaşalı hayatını ardında bırakarak oğlu ve kedisi ile Paris’te küçük bir daireye taşınır.

    Momma's Man, Terri gibi yapımlarla tanınan Azazel Jacobs'ın yönetmenliğini üstlendiği French Exit'in oyuncuları arasında Pfeiffer ve Hedges'ın yanı sıra Imogen Poots, Susan CoyneTracy Letts gibi isimler yer alıyor. Filmde Wes Anderson tarzının karanlık versiyonunun kullanıldığı söyleniyor. Paris'te çekilen French Exit, 12 Şubat 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top