Hesabım
    Christopher Nolan'ın "Hızlı ve Öfkeli" Hayranı Olduğu Ortaya Çıktı

    Christopher Nolan, Fast and Furious hakkında konuştu.

    Dünya çapında binlerce hayranı olan Fast and Furious serisini bu kez herkesin tanıdığı bir yönetmen gündeme getirdi. Son olarak Tenet filmini hayata geçiren ve eski ruhunu kaybettiği düşünülen usta yönetmen Christopher Nolan, Hızlı ve Öfkeli serisine hayran olduğunu söyledi ve Tokyo Drift'i övdü.

    Happy Sad Confused podcast programına katılan Christopher Nolan, Hızlı ve Öfkeli hakkında konuştu. Nolan'ın tarzına hiç yakın olmadığını söyleyebileceğimiz seri hakkında yönetmen şu sözleri sarf etti: "Ben orijinal filmlerin insanıyım. Ama Tokyo Drift'e karşı bir zaafım var. Ve Justin Lin'in yinelemeleriyle daha büyük, daha çılgın ve sonra daha büyük ve daha çılgın hale geldi. Başka bir şeye dönüştüler, başka ama eğlenceli bir şeye."

    2001 yılında başlayan Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filmi Tokyo Drift olmuştu. Ama filmde ne Paul Walker ne de ekibinden bir isim vardı. Lucas Black, Zachery Ty BryanTrula M. Marcus gibi isimler başrolü paylaşmıştı. Yalnızca filmin sonunda Vin Diesel'ı görme imkanımız olmuştu. Hızlı ve Öfkeli serisinden son olarak bir spin-off filmi olan Hobbs & Shaw'u izledik. Filmin başrolünü Dwayne Johnson ve Jason Statham paylaşıyordu. F9 filminin ise 2021 yılı içerisinde gösterime girmesi planlanıyor. Planlamalara göre Hızlı ve Öfkeli serisi 10. filmle birlikte sona erecek.

    Christopher Nolan ise son olarak Tenet filmini vizyona soktu. Ancak Nolan ve Warner Bros'un ortak olarak verdiği sinema kararı büyük tartışmalara neden olmuştu. Çünkü stüdyo ve yönetmen, Tenet sayesinde coronavirüs salgınının ortasında sinemaları kurtaracaklarını düşünüyorlardı. Sonuç pek de öyle olmadı. Warner Bros bu yenilginin ardından tüm 2021 filmlerini HBO Max'te yayınlama kararı verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top