Hesabım
    Marvel, Black Panther'in T'Challa'sına Yeni Oyuncu Bulmayacak

    Marvel'dan Black Panther açıklaması geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Chadwick Boseman'ın vefatının ardından Black Panther cephesinde durumlar fazlasıyla karıştı. Evrenin en önemli karakterlerinden birine dönüşen Black Panther için yeni bir oyuncuyla görüşülüp görüşülmeyeceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratıyordu. Ancak Marvel'dan, kesin olarak T'Challa için yeni biriyle anlaşmayacakları açıklaması geldi.

    Bir süredir yeni bir Black Panther mi gelecek; yoksa filmdeki önemli karakterlerden biri mi ön plana çıkarılacak sorusu akıllarda bulunuyordu. Son olarak Letitia Wright'ın canlandırdığı Shuri karakterinin ön plana çıkarılarak kadın kahraman yaratılabileceği bir dedikodu olarak yayıldı. Ama Wright'ın yayınladığı aşı karşıtı videonun oyuncunun kariyerinde olumsuz etki ettiği söyleniyor. Şimdi ise Marvel, yeni bir T'Challa olup olmayacağıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

    "Chadwick Boseman son derece yetenekli olmakla birlikte hepimizin hem kişisel hem profesyonel hayatına bireysel olarak ilham vererek etkileyen bir oyuncuydu. Portrelediği T'Challa Black Panther ikonik bir karakter ve Marvel'ın geçmişinde yinelenen karakterlerin çok daha üstünde. Bu nedenle karaktere yeni bir oyuncu bulmayacağız. Chad'in inşa ettiği Wakanda kralı mirasını onurlandırmak için, bu dünyayı ve ilk filmde yer alan değerli karakterleri keşfetmeye devam etmek istiyoruz."

    Eğer Black Panther'de Michael B. Jordan'ın canlandırdığı Erik Killmonger ölmeseydi, hayranlar bu karakteri kahraman olarak görmek istiyordu. Ancak böyle bir şeyin mümkün olduğu düşünülmüyor. Black Panther 2'nin oyuncu kadrosu için şimdiye kadar sadece Danai Gurira ile anlaşma imzalandı. Ayrıca Martin FreemanLupita Nyong'O gibi isimlerin de döneceği düşünülüyor.

    Black Panther 2'nin 8 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top