Hesabım
    Jon Watts, Fantastic Four'un Yönetmeni Olacak!

    Spider-Man serisinin yönetmeni Jon Watts, yoluna Marvel ile devam edecek.

    Marvel bünyesinde hayata geçirilecek olan yeni Fantastik Dörtlü filminin yönetmeni resmi olarak açıklandı. Tom Holland'lı Spider-Man serisinin başarılı yönetmeni Jon Watts, yeni Fantastic Four filminin yönetmenliğini üstlenecek. Fantastik Four çizgi romanları son olarak Josh Trank tarafından filme aktarılmış ve hüsrana uğramıştı.

    Fox'un Disney çatısına girmesinin ardından Fantastic Four'un yeniden çekilmesine karar verildi. 2015 yılında çekilen Fantastic Four filmi Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller ve Jamie Bell'i başrolüne yerleştiriyordu. Ancak hem oyuncular hem de izleyiciler Josh Trank'in ortaya çıkardığı işten hiç memnun olmadı. Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige ise çizgi romanların haklarını devralarak filmi yeniden çekme görevini Marvel'a teslim etti. Şimdi ise yeni Fantastic Four'un yönetmeninin Jon Watts olacağı açıklandı.

    Şimdilerde Spider-Man 3'ün çekimlerini yapmakla meşgul olan Jon Watts, Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home'u da yönetmişti. Watts, Marvel ve Sony ortaklığında hayata geçirdiği Spider-Man serisini başarıyla yönetmeye devam ediyor.

    Marvel sayesinde Fantastic Four üçüncü kez başa sarılmış olacak. İlk seri, 2005 yılında  Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis ve Julian McMahon başrolündeydi. Her ne kadar eleştirmenlerin gözdesi olmasa da seri, yıllarca izleyiciler tarafından tercih edilen bir uyarlama oldu. Serinin son filmi 2007 yılında Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer adıyla sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı

    Stan Lee ve Jack Kirby'nin yaratıcı olduğu ve 1961 yılında okuyucularıyla buluşmaya başlayan Fantastic Four serisinin yeni filminin ne zaman çekileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top