Hesabım
    Ana De Armas, "The Gray Man"in Kadrosuna Katıldı

    Russo Kardeşler'in The Gray Man'ine yıldız bir oyuncu daha katıldı.

    Ryan Gosling ve Chris Evans'ın yıldızı olacağı "The Gray Man"in oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Son olarak Knives Out'ta izlediğimiz başarılı oyuncu Ana De Armas, The Gray Man'in yıldızlarından biri olacak. Çekimlerine önümüzdeki ay içerisinde başlanacak olan The Gray Man, bir Netflix orijinal filmi olarak yerini alacak.

    No Time To Die, Deep Water, Blonde gibi yapımlarla kariyerine önemli bir şekil veren Ana De Armas'ı The Gray Man'de de izleme şansı yakalayacağız. Neslinin en güzel kadınlarından biri kabul edilen Armas, filmdeki rolü hakkında bir bilgi verilmedi. The Gray Man'de Blade Runner 2049'un yıldızı Ryan Gosling ve emekli Captain America Chris Evans'ı bir arada göreceğiz. Film, casusluk temasını arkasına alacak. Russo Kardeşler'in yaptığı açıklamaya göre çekimlere 2021'in Ocak ayı içerisinde Los Angeles'ta başlanacak. Ardından da bahar aylarında çekimlerin devamı için Avrupa'ya geçilecek.

    Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame gibi Marvel filmlerinde imzası bulunan Joe Russo ve Anthony Russo'nun çekeceği The Gray Man'in konusu ise şöyle: CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    The Gray Man'in Netflix'teki gösterim tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top