Hesabım
    Jaimie Alexander, Lady Sif Olarak Thor: Love and Thunder'da Yer Alacak

    Lady Sif, Thor'un dünyasına geri dönüyor.

    Serinin dördüncü filmi Thor: Love and Thunder'ın oyuncu kadrosu genişliyor! Bu kez Thor ve Thor: The Dark World'den tanıdığımız Lady Sif'i canlandıran Jaimie Alexander ile anlaşma imzalandığı duyuruldu. Ancak stüdyo henüz bu haberi onaylamadı.

    Lady Sif, Asgard'ın cesur savaşçılarından ve Thor'un dostlarından biri olarak biliniyor. Aynı zamanda Sif'in Thor ile duygusal bir bağı olduğu da biliniyor. Sif'i Thor: Ragnarok filminde görmemiştik. Thor: Love and Thunder'da ayrıca Jane, Korg, Valkyrie ve Star Lord'u da göreceğiz. Lady Sif'in aynı zamanda Loki dizisinde de görülebileceği söyleniyor. Ancak bu konuda da resmi bir bilgi yok. Disney Investor Day'de yayınlanan Loki fragmanında Sif'i görmedik.

    Thor: Love and Thunder'ın kötü adamı Christian Bale tarafından canlandırılacak olan Gorr The God Butcher olacak. Natalie Portman'ın hayat verdiği Jane'in kansere yakalanacağı ve bir şekilde Thor'unkilere benzer güçler kazanacağı biliniyor. Ayrıca Tessa Thompson, dünyaya taşınan Asgard halkının kraliçesi olarak görev almaya devam edecek. Chris Pratt'in meşhur Star Lord karakteri ile Thor'un yollarının nasıl karşılaşacağı henüz bilinmiyor. Taika Waititi'nin açıklamalarına göre film, Thor: Ragnarok'tan daha eğlenceli olacak. Tıpkı 10 yaşındaki bir çocuk yazmış gibi bir mizah seviyesinde olması beklenen Thor: Love and Thunder'ın tüm dünyadaki izleyicileriyle 6 Mayıs 2022 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top