Hesabım
    Quintessa Swindell, Black Adam'a Cyclone Olarak Eşlik Edecek

    Quintessa Swindell, Black Adam'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

    Dwayne Johnson'ın yıldızı olacağı Black Adam'ın oyuncu kadrosuna sonunda yeni bir isim eklendi. Yeni açıklamalara göre Quintessa Swindell, filmde Cyclone'u canlandırarak izleyici karşısına çıkacak. Dwayne The Rock Johnson, bu haberi Twitter hesabı üzerinden doğruladı. Ayrıca Black Adam'ın prodüksiyonuna ne zaman başlanacağını da açıkladı.

    DC çizgi romanlarında Shazam'ın ikiz kardeşi olarak tanınan Black Adam'ın solo filmi için çok yakında harekete geçilecek. Bunun için şimdilerde bir oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Noah Centineo'nun Atom Smasher, Aldis Hodge'un ise Hawkman olacağı Black Adam'ın oyuncu kadrosuna Cyclone'u canlandırması için Quintessa Swindell eklendi. Oyuncuyu Euphoria ve Trinkets dizilerinden tanıyoruz.

    Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Shazam'da bu karakteri görmemiştik. Ancak çizgi romanlarda Shazam ve Black Adam ikiz kardeşler olarak biliniyorlar.  Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak.

    Filmin başrolleri arasına bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyor. Ancak Doctor Fate'i canlandıracak oyuncu için henüz seçim yapılmadı. Black Adam'ın prodüksiyonuna 2021'in bahar aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top