Hesabım
    Anthony Mackie'li "Outside The Wire"dan Fragman!

    Netflix orijinal filmi Outside The Wire'dan resmi fragman geldi.

    Netflix, yeni bilim kurgu ve aksiyon türündeki "Outside The Wire" filminden bir fragman paylaştı. Marvel'ın yıldızlarından Anthony Mackie'nin başrolünü üstlendiği Outside The Wire'ın fragmanında robotlar ve insanlar arasındaki bir savaşa noktayı koyabilecek olan bir silahın arayışına tanıklık ediyoruz.

    Extraction ve The Old Guard'ın stüdyosunun bünyesinden çıkan Outside The Wire'ın konusu ise şöyle: Bir drone pilotu olan Harp, zor bir görevle karşı karşıyadır. Tehlikeli bir askeri bölgeye gönderilen Harp’tan burada kıyamete neden olabilecek bir cihazı bulması istenir. Bir andoid subay ile birlikte çalışan Harp’ın cihazı yanlış kişilerin eline geçmeden bulması gerekir.

    The Rite ve 1408 filmlerinin başarılı ismi Mikael Håfström'un yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Arash AmelRowan Athale ve Rob Yescombe'nin imzasını taşıyor. Outside The Wire'ın oyuncu kadrosunda Anthony Mackie'nin yanı sıra Game of Thrones ve Overlord ile tanınan Pilou Asbaek; House of Cards'tan tanıdığımız Michael Kelly; Black Mirror oyuncusu Damon Idris; Hail Caesar, Little Joe gibi yapımların yıldızı Emily Beecham ve Free Fire'dan tanıdığımız Enzo Cilenti bulunuyor.

    Anthony Mackie, Netflix ile ortak projelere imza atmaya devam ediyor. Altered Carbon dizisiyle ile başlayan ortaklık bilim kurgu filmi Outside The Wire ile devam ediyor. Filmin Netflix'teki yerini 15 Ocak 2021 tarihinde alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top