Hesabım
    Ben Affleck, Dan Trachtenberg'in Houdini Biyografisinde Başrol Olacak!

    Ben Affleck, Houdini olacak!

    10 Cloverfield Lane'in yönetmen koltuğuna oturan Dan Trachtenberg'ün yeni film projesi bir Houdini biyografisi olacak. Filmin yıldızı ise Oscarlı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck olacak. Film, The Secret Life of Houdini kitabından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak.

    Houdini biyografik filmi 2006 yılından bugüne hayata geçirilmeye çalışılıyordu. Yönetmen Trachtenberg, 2016 yılında filmin yönetmen koltuğuna oturtuldu. Ancak bugüne kadar yine de Houdini biyografisinden haber alınamadı. Dünya çapında en büyük üne sahip olan sihirbaz Houdini'nin, yoksulluktan şöhrete uzanan yaşamı sonunda film oluyor. Yapım, William Kalush ve Larry Sloman'ın yazarı olduğu The Secret Life of Houdini kitabından uyarlanacak.

    Uzun yıllar önce duyurusu yapılan Houdini biyografik filminin yapımcılığını o zamanlar Frank Marshall ve Bruce Cohen'in üstleneceği söyleniyordu. Noah Oppenheim ise filmin senaryosunu kaleme alacaktı. Duyurusu ilk kez yapıldığında Searchlight bünyesinde hayata geçirilecek olan film, şimdilerde Disney'in altında bulunuyor. Oppenheim'ın, 2017 yılında ifşalanmaya başlanan ünlü yapımcı ve hükümlü Harvey Weinstein ile ilgili NBC'de izlediği yolun da Houdini filmindeki görevini kaybettirmiş olabileceği düşünülüyor.

    Yönetmen Dan Trachtenberg'ü 10 Cloverfield Lane'in yanı sıra The Boys, Black Mirror dizilerinin bölümlerini yönetmesiyle tanıyoruz. Ancak yönetmenin yalnızca bir uzun metraj filmi bulunuyor. DC ile anlaşmasına son veren Ben Affleck'i Houdini biyografik filminde başrol olarak izleyeceğiz. Oyunucuyu son olarak The Way Back filminde izlemiştik. Ayrıca Ana De Armas ile birlikte çektiği Deep Water ve Ridley Scott imzalı The Last Duel'ın izleyici karşısına geçmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top