Hesabım
    Wonder Woman 1984'ün Yeni Videosunda Genç Diana ile Karşılaşıyoruz!

    Wonder Woman 1984'ten yeni bir video paylaşıldı.

    HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan devam filmi Wonder Woman 1984'ten yeni bir video paylaşıldı. Warner Bros imzalı filmin bu sayede ilk sahnesi paylaşılmış oldu. Bu sahnede Gal Gadot'nun canlandırdığı Diana'nın küçüklüğünü izliyoruz. Diana'nın geldiği yer olan Themyscira'ya, doğasına ve geleneklerine doğru bir yolculuk yapıyoruz.

    Patty Jenkins imzalı Wonder Woman 1984, eleştirmenlerin karşısına çıktığı zamandan beri aldığı yüksek puanlarla dikkatleri üzerine çekiyor ve beklentileri artırıyor. DC çizgi romanlarından uyarlanan film 1980'lerin ortasında geçiyor. Yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner.

    Warner Bros'un tüm 2021 filmlerini HBO Max'te yayınlama kararının ilk aşaması Wonder Woman 1984 ile gerçekleştirilmişti. Sinemalardan çekildiği duyurulan ilk film Wonder Woman olmuştu. Tabii bunun, serinin geleceğine nasıl bir etki edeceği şu an için bilinmiyor. Maddi olarak büyük olumsuzluklara neden olabileceği düşünülüyor. Warner Bros altında hayata geçirilen Dune'un yönetmeni Denis Villeneuve, stüdyonun HBO Max kararının Dune'un geleceğini çöpe attığını söylemişti. Aynı durumun Wonder Woman için geçerli olabileceği söyleniyor.

    Filmin yıldızları, Gal Gadot, Chris PineKristen Wiig ve Pedro Pascal olacak. Wiig'i Cheetah, Pascal'ı ise Max Lord olarak kötü rollerde izleyeceğiz. Patty Jenkins yönetmenliğindeki Wonder Woman 1984, 25 Aralık tarihinde HBO Max'teki yerini alacak. Ülkemizde ise 15 Ocak  2021 tarihini bekleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top