Hesabım
    Robert Eggers, "The Northman"ın Çekimlerini Tamamladı

    Yıldız kadrolu Viking filmi The Northman'in çekimleri sona erdi.

    Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı The Northman'ın çekimlerinin sona erdiği resmi olarak açıklandı. Başarılı yönetmen Robert Eggers, dört aydır çekimleri İrlanda'da sürdürüyordu. Şimdi ise ekip evlerine doğru yola çıktı. Anya Taylor Joy, filmin daha önce gördüğü hiçbir yapıma benzemediği söyleyerek; Kidman ise filmin korkutucu yönlerinden bahsederek beklentileri yükseltmişti.

    Robert Eggers'ın yeni filmi The Northman ile 10. yüzyılda Vikingler'in yaşadığı dönemlere doğru bir yolculuğa çıkacağız. Bir Viking destanı olarak tanımlanan The Northman hakkında geçtiğimiz yıldan bugüne yeni bir bilgi paylaşılmadı. Ancak filmin çekimleri tamamlandı. The Northman'in Universal Pictures bünyesinde vizyona girmesi planlanıyor. Universal'ın sinemalarla yaptığı tartışmalı anlaşmanın The Northman'i etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor Joy ve Nicole Kidman'ın yanı sıra Alexander SkarsgårdWillem DafoeEthan HawkeBjörk Claes Bang, Kate DickieEthan Hawke, Ralph Ineson, Murray McArthur ve Ian Gerard Whyte bulunuyor. The Northman, Robert Eggers'ın üçüncü uzun metraj filmi olacak. Yönetmen daha önce Anya Taylor Joy ile The Witch filmini; Willem Dafoe ile The Lighthouse filmini hayata geçirmişti. The Lighthouse'un 4 milyon dolarlık bütçesiyle 18 milyon dolar elde eden yönetmen başarıya imza atmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top