Hesabım
    Netflix Animasyonu The Magician's Elephant'ın Kadrosu Belli Oldu

    The Magician's Elepthant'ın seslendirme kadrosu açıklandı.

    Netflix'in yeni duyurusuna göre animasyon türünde bir film yolda bulunuyor. The Magician's Elephant isimli animasyon filminin seslendirme kadrosunda yer alacak olan isimler ise resmi olarak açıklandı. Kate DiCamillo'nun aynı isimli ödüllü romanından uyarlanan The Magician's Elephant'ın kadrosunda Noah JupeBenedict WongBrian Tyree Henry ve Sian Clifford yer alacak.

    Animasyon filmi The Magician's Elephant için Netflix harekete geçti. Şimdilerde prodüksiyon aşamasında olan filmin seslendirme kadrosuna birçok yıldız isim eklendi. The Magician's Elephant'ın başkahramanı olan Peter'a Sessiz Bir Yer ile tanıdığımız Noah Jupe sesiyle hayat verecek. Kayıp kız kardeşi Adel'i ise Pixie Davies seslendirecek. Doctor Strange'in yıldız oyuncusu Benedict Wong, filmin esas sihirbazı olacak.

    İlk uzun metraj filmini The Magician's Elephant ile yönetecek olan Wendy Rogers film hakkında şu sözleri sarf etti: "Kitabı ilk kez okuduğumda Peter'ın hikayesi kalbime oturdu. Ona kendimi yakın hissettim ve o dünya ile karakterler tarafından esir alındım. Umudun gücü, her şeyin mümkün olduğu inancı ve 'Ya öyleyse?'yi sorma yetisi, bu filmin temasında yer alıyor ve hiç olmadığı kadar yankılanıyor."

    Filmin konusu ise şöyle: Peter, uzun süredir kayıp olan kız kardeşi Adel’i aramaktadır. Bir pazar meydanın falcı ile tanışan Peter, ona tek bir soru sorar; kız kardeşi hala hayatta mıdır? Falcı Peter’a gizemli bir fil ve onu yaratacak olan bir sihirbaz bulması gerektiğini söyler. Peter görünüşte imkansız olan bu görevi tamamlamak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

    Netflix'in The Magician's Elephant'ı ne zaman gösterime sunacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top