Hesabım
    Florence Pugh, "The Maid" Roman Uyarlamasının Başrolü Olacak!

    The Maid kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Little Women'ın yıldız oyuncusu Florence Pugh, yeni bir proje için anlaşma imzalamış bulunuyor. Pugh, Nitas Prose'un yazarı olduğu The Maid'den aynı isimle uyarlanacak olan filmde başrol olacak. Kitap, 2022'den önce raflardaki yerini almayacak, ancak haklarını Universal devralmayı başardı.

    Midsommar ile büyük bir çıkış yakalayan Florence Pugh, şimdilerde kariyerini Marvel ile yaptığı anlaşma sayesinde şekillendiriyor. Bu sırada oyuncu The Maid uyarlaması için anlaşma imzaladı. Kitap, Regency Grand Hotel'de bir hizmetçi olarak çalışan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Molly tüm odaları mükemmel bir şekilde temizlemek ve düzenlemekten sorumludur. Ayrıca bu odalarda kalanların kirli sırlarını da bilmek e saklamak zorundadır. Ancak ortada ölümcül işler dönmektedir.

    The Maid filmiyle ilgili henüz başka bir bilgi açıklanmadı. Florence Pugh'a eşlik edecek olan oyuncular da bilinmiyor. Oyuncuyu son olarak Little Women filminde izleme şansı yakaladık. Ayrıca Black Widow ile giriş yaptığı Marvel'da Disney+ dizisi Hawkeye sayesinde daha kalıcı hale geleceği biliniyor.

    Universal'ın haklarını devraldığı The Maid için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top