Hesabım
    Trent Reznor, Soul'un Müziklerinin Nasıl Bestelendiğini Anlatıyor

    Soul'un müzikal süreciyle ilgili bir röportaj videosu paylaşıldı.

    Disney+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan animasyon türündeki Soul'dan yeni bir röportaj videosu paylaşıldı. Müzikal bir film olan Soul'un besteleri başarılı müzisyen Trent Reznor'un imzasını taşıyordu. Videoda müziklerin nasıl yaratıldığına dair yönetmen Pete Docter, başkarakteri seslendiren Jamie Foxx, caz müzisyeni Jon Batiste, Reznor'un birlikte çalıştığı müzisyen Atticus Ross, Trent Reznor gibi isimler yaptıkları çalışmaları anlatıyor.

    Trent Reznor, Soul çalışması hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Bu dünya dışı mekanların sesinin neye benzediğini, nasıl enstrumanlara ihtiyaç olduğunu ve müziğin bu dünya dışı mekanlardaki rolünün nasıl olacağını düşünmek zorundaydık. Birilerinin duygusal olarak gelişimini sağlamak bu işi yapma nedenimiz."

    Filmin konusu ise şöyle: Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

    Soul'un seslendirmesinde Jamie Foxx'a Tina FeyDaveed DiggsAngela BassettPhylicia RashadJune SquibbRichard Ayoade gibi isimler eşlik ediyor. Soul 25 Aralık tarihinde Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top