Hesabım
    George Clooney, "Batman ve Robin"i İzlemeye Katlanamıyor!

    George Clooney, kendisinin Batman olduğu filmi izlemek istemiyor.

    The Howard Stern Show'a katılan yıldız oyuncu ve yönetmen George Clooney, yıllar önce rol aldığı "Batman ve Robin" filmi hakkında konuştu. Joel Schumacher'ın yönetmenliğini üstlendiği filmi izlemek George Clooney'ye göre katlanılamaz bir halde bulunuyor. Clooney, Chris O'Donnell ile birlikte başrolünü paylaştığı filmde ikilinin performanslarını izlemenin gözlerini kanattığını söyledi.

    Netflix'te yayınlanacak olan Midnight Sky için son hazırlıklarını yapan George Clooney, tanıtımlar için The Howard Stern Show'a katıldı. Clooney, Batman'i canlandıran onlarca oyuncudan biriydi. Neredeyse tüm Batman oyuncuları bugüne kadar, kelimenin tam anlamıyla kahramandan nasibini alarak Batman sayfasını kapattılar. George Clooney'nin yanı sıra bu güruhta Michael Keaton, Val Kilmer, Ben Affleck gibi isimler bulunuyor. Clooney, katıldığı programda rol aldığı Batman ve Robin hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle anlattı:

    "O kadar kötü ki izlemek gözlerimi acıtıyor. Kanalları gezerken birden karşıma çıkıyor ve ben 'Hayır, hayır, bu olamaz' diyorum." Meme uçlu kostümüyle Batman'i canlandıran Clooney'nin sözlerine göre Ben Affleck, Batman rolünü almadan önce Clooney'ye danışmış. Oyuncu, tüm uyarılarına karşın rolü kabul eden Affleck'in iyi bir iş çıkardığını ve kendisini yanılttığını söyledi.

    Yeni nesil Batman olarak Robert Pattinson pelerini Ben Affleck'ten devraldı. DC ve Warner Bros işbirliğiyle çekilen filmin diğer süper kahraman filmlerine göre daha gotik olacağı ve bir dedektiflik filmi olacağı söyleniyor. The Batman'i izlememiz için önümüzde uzun bir zaman olmasına rağmen film şimdiden birçok olumsuz yorum aldı. Bir başka kitle ise büyük beklentiler içerisinde The Batman'i izlemeye hazırlanıyor.

    George Clooney'nin yönetmeni ve başrolü olduğu Midnight Sky 23 Aralık'ta Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top